Lucille's Crafts & Designs

My designs, crafts and creations

Filme care imi plac

Nu-mi doresc sa fac recenzie de film, dar sunt cateva filme care m-au marcat de-a lungul timpului, si cum sectiunea asta este despe autor si ce ma defineste, era imposibil sa nu vorbesc si despre filme. Sa incepem cu filmul pe care o prietena draga mi l-a recomandat spunandu-mi ca personajul semana cumva cu mine, filmul care m-a marcat enorm emotional deoarece m-am regasit intru totul in pielea personajului principal, dar nu in povestea de dragoste, (slava Domnului ca nu ma identific si cu povestea ca e prea trista!), si acesta este P.S. I LOVE YOU, cu Hilary Swank si                          Gerard Butler.

 

 

 

 

Ma regasesc in confuzia si nehotararea ei legata de ce cariera sa-si aleaga, si, ca si mine schimba cinci joburi in doi ani, dar tot ca si  mine, in final isi da seama ce i se potriveste si ce isi doreste sa faca, si anume sa creeze pantofi si accesorii pentru pantofi. Filmul mi-a placut si ca subiect, si m-a impresionat profund, o poveste foarte trista , nu il recomand persoanelor deprimate. Mi-a placut, m-a impresionat, m-am identificat cu personajul, dar nu as mai avea curajul sa-l vad a doua oara, pentru ca prima si singura data cand l-am vazut, am plans pe tot parcursul filmului.

Cine vrea sa-l vada, il poate vedea online pe: http://www.moviewatcher.us/2009/06/p-s-i-love-you-2007/

 

La polul opus este JURNALUL LUI BRIDGET JONES (titlu original  Bridget Jones’ Diary) cu Renee Zelwegger , Hugh Grant si Colin Firth, pe care l-am vazut de nenumarate ori si l-as mai vedea tot de atatea, fara sa ma plictisesc. Este filmul care ma face sa rad de fiecare data cand il vad, este filmul de care nu ma pot plictisi, este filmul care aleg sa il vad cand nu am o stare grozava, si de fiecare data reuseste sa ma binedispuna.

bridget jones renee zelwegger

bridget jones afisbridget jones cu hugh grantBJ cu mark darcy

 

 

 

Trailerul aici: http://www.filmsnmovies.com/video/12367/bridget_joness_diary_trailer/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: